طرز تهیه ی مـرغ قـالبـی
شنبه , 21 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی مـرغ قـالبـی

طرز تهیه ی مـرغ قـالبـی

082616941391214102a

مواد لازم مـرغ  قـالبـی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
سینه مرغ پخته شده
2 عدد
100 گرم / 200 کالری
ماست
یک دوم پیمانه
100 گرم / 55 کالری
آب لیموترش
3 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 42 کالری
بکینگ پودر
یک و یک دوم قاشق چای خوری
نامشخص
زعفران ساییده شده
یک قاشق سوپ خوری
100 گرم / 310 کالری
تخم مرغ
7 عدد
100 گرم / 147 کالری
پیاز نگینی سرخ شده
یک دوم پیمانه
100 گرم / 36 کالری
برنج آبکش شده
4 پیمانه
100 گرم / 360 کالری
پنیر گودا
200 گرم
100 گرم / 375 کالری
سیب زمینی نگینی خرد شده
یک پیمانه
100 گرم / 75 کالری
فلفل دلمه ای خردشده
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 15 کالری
روغن مایع
یک دوم پیمانه
100 گرم / 900 کالری
نمک ، فلفل ، زردچوبه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
دارچین
به میزان لازم
100 گرم / 261 کالری

روش تهیه مـرغ  قـالبـی :

*. سینه مرغ را به صورت برش های باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.تخم مرغ ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود.سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید.

*. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آماده شده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.

مواد لازم سس :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آب مرغ
یک پیمانه
100 گرم / 50 کالری
کره
60 گرم
100 گرم / 737 کالری
آرد
یک قاشق سوپ خوری
100 گرم / 360 کالری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 76 کالری
زعفران حل شده
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 310 کالری
جوز هندی
یک چهارم قاشق چای خوری
100 گرم / 512 کالری
فلفل قرمز
یک قاشق چای خوری
100 گرم / 22 کالری
نمک و فلفل
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

روش تهیه سس :

*. کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.

خواص جوز هندی :

*. افراط در مصرف آن بر روی بخش کنتل احساسات در مغز تأثیر گذاشته و در واقع آن را تحریک می کند و پس از مصرف آن احساس نشاط و رضایت به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می آید.البته مصرف ان بستگی به طبع اشخاص دارد. (برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است.) .برای تهیه این میوه دارویی با ما تماس بگیرید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی مـرغ قـالبـی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *