پنجشنبه , 19 آوریل 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی موس لیمو ترش

طرز تهیه ی موس لیمو ترش

369423_936-300x241

موادلازم

خامه فرم گرفته:350 گرم
زرده تخم‌مرغ: شش عدد
ژلاتین: هفت ورق
رنده پوست لیمو ترش: یک قاشق چای‌خوری
اسانس لیموترش: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر: 200 گرم
شیر: 200 میلی لیتر
آب لیمو ترش تازه: یک قاشق غذاخوری در صورت دلخواه

روش تهیه:

شش تا هشت عدد رمکین مخصوص سوفله در نظر می‌گیریم و دور تا دور آنها را کاغذ روغنی یا فویل می‌پیچیم طوری که ارتفاع کاغذ سه تا چهار سانتی‌متر از رمکین بالاتر باشد.

1. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد ریخته و اجازه می‌دهیم کاملا شل شوند سپس آنها را از داخل آب سرد خارج کرده و در ظرفی که بهتر است استیل باشد، می‌ریزیم. سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کرده و روی بخار سماور یا کتری قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم ژلاتین ذوب شود.

2. در مرحله بعدی زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر و اسانس با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و روشن شوند. سپس شیر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و داخل یک قابلمه که بهتر است مسی باشد، ریخته و روی حرارت ملایم آنقدر هم می‌زنیم تا کرم جوش آید.در این زمان کرم را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

3. حالا کرم، خامه، آب لیمو و ژلاتین را باهم خوب مخلوط کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت شش تا هشت ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. پس از خارج کردن کرم ازیخچال کاغذ را از دور رمکین جدا کرده و کرم را با لیمو ترش یا خامه تزیین می‌کنیم.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی موس لیمو ترش
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *