آخرین خبرها

طرز تهیه ی میگو لیوانی با سیر

083611641391214102a 228x300 - طرز تهیه ی میگو لیوانی با سیر

مواد لازم میگو لیوانی با سیر برای یک نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
میگو
200 گرم
100 گرم / 100 کالری
ماست چکیده
به میزان لازم
100 گرم / 155 کالری
خیارشور
یک عدد
100 گرم / 12 کالری
سیر
2 حبه
100 گرم / 120 کالری
جعفری
50 گرم
100 گرم / 25 کالری
فلفل دلمه
یک چهارم فلفل
100 گرم / 15 کالری
لیموترش
2 عدد
100 گرم / 42 کالری
شوید
50 گرم
100 گرم / 25 کالری
هویج
یک عدد
100 گرم / 30 کالری
خیار
یک عدد
100 گرم / 15 کالری
کرفس
یک ساقه
100 گرم / 13 کالری

روش تهیه میگو لیوانی با سیر :

*. برای شروع سراغ خیارشور بروید. آن را رنده کنید و اجازه دهید آب آن به خوبی جدا شود.

*. سپس جعفری و شوید را ساطوری کنید و کنار بگذارید.

*. پس از آن فلفل دلمه ای، هویج، خیار و کرفس را نگینی خرد کنید.

*. در این مرحله تمام مواد بالا را با هم مخلوط و ماست چکیده را به آن اضافه کنید.

*. این مخلوط را به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید.

*. میگوها را بعد از شست وشو، مدت 3 تا 4 دقیقه داخل آب جوشانده و بعد آن را آبکشی کنید.

*. در مرحله بعد، 3 تا 4 قاشق از مخلوط تهیه شده را درون یک لیوان بریزید و 4 تا 5 میگو روی آن قرار دهید.

*. سپس می توانید از یک برگ شوید یا جعفری برای تزیین استفاده کنید.

نکته :

*. بهترین روش برای سرو این غذا، آن است که میگولیوانی را با برش های باریک و نازکی از خیار، کرفس و هویج آماده کنید. این ترکیب می تواند زیبایی بشقاب پیش غذای شما را افزایش دهد.

*. افرادی که به بیماری های معده نظیر زخم معده مزمن دچار هستند یا اسید معده آنها زیاد است، بهتراست از سیر برای تهیه این پیش غذا استفاده نکنند یا میزان آن را به حداقل ممکن برسانند.

*. کرفس به دلیل خاصیت مدری که دارد، با افزایش میزان ادرار در بدن، موجب پاکسازی و ضدعفونی مجاری ادراری وکلیه ها می شود.

کنترل بیماری های گوارشی با سیر

*. سیر از جمله سبزیجاتی است که تاثیر بسیار مستقیمی بر دستگاه گوارش دارد و وجود آن در این پیش غذا، می تواند بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش به ویژه معده و روده را تسکین دهد. به اعتقاد درمانگران طب سنتی چین مصرف سیر خاصیت ضدتهوع دارد و برای درمان اسهال نیز بسیار مفید است. سیر پخته شده یا گریل شده، یکی از بهترین داروها برای درمان اسهال محسوب می شود.

مقاومت پوست تان را افزایش دهید

*. هویج، علاوه بر تقویت بدن و افزایش بنیه افراد، به استحکام دندان ها و سلامت لثه ها نیز کمک می کند و یک انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – طبیعی و مناسب برای محافظت از پوست در برابر اشعه خورشید محسوب می شود، به همین دلیل وجود این سبزی در مواد اولیه این غذا و در کنار آن به عنوان چاشنی، در فصل تابستان می تواند علاوه بر تامین ویتامین A، مقاومت بدن را در برابر گرمای هوا افزایش دهد. به این ترتیب افرادی که در وعده های غذایی شان از هویج استفاده می کنند، پوست شان استحکام بیشتری در برابر تابش نور خورشید دارد.

این گیاه یک چربی سوز طبیعی است

*. کرفس به دلیل خواصی که در کاهش کلسترول و تری گلیسرید بدن دارد و به طور کلی به دلیل خاصیت چربی سوز بودنش، یکی از گیاهان و سبزیجاتی است که بسیار مورد توجه خانم های علاقه مند به کاهش وزن قرار می گیرد. از این رو اگر تصمیم دارید رژیم غذایی کم کالری را دنبال کنید، می توانید با افزایش میزان کرفس موجود در این پیش غذا از آن به عنوان یک وعده غذایی مفید استفاده کنید. این گیاه علاوه بر آنکه با کاهش میزان کلسترول خون به پیشگیری از تجمع چربی ها و توده شدن آنها در شریان های اصلی بدن کمک می کند و مانع ابتلا به تصلب شرایین در افراد می شود، موجب کاهش میزان تجمع چربی ها در بدن شده و روند کاهش وزن را در خانم های علاقه مند به این موضوع، سرعت می بخشد.

این غذا را با چی بخوریم؟

*. سالاد چینی یکی از بهترین انتخاب ها برای افرادی است که دوست دارند از میگو لیوانی به عنوان یک وعده غذایی پرانرژی و کم کالری استفاده کنند. برای تهیه این سالاد، کافی است از هر یک از سبزیجات نخود فرنگی، لوبیاسبز، ذرت، پیازچه و کرفس، به اندازه نصف لیوان خردشده، تهیه و آنها را با یک عدد تخم مرغ آب پز مخلوط کنید. این سالاد را می توان با سرکه و روغن زیتون سرو کرد.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *