سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی نودل و ميگوي تند

طرز تهیه ی نودل و ميگوي تند

365293_530-300x221

نودل و ميگوي تند

مواد لازم:

نودل: 200 گرم
روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
فلفل قرمز خرد شده: يك عدد
زنجبيل: به ميزان لازم
ميگوي پخته‌شده: 450 گرم
سويا سس: يك قاشق غذاخوري
گشنيز خرد شده: يك دسته
نعناي خرد شده: يك دسته
بادام زميني بو داده: يك كف دست
آب ليمو:يك عدد

روش تهیه:
1. نودل‌ها را طبق دستوري كه روي پاكت آن نوشته شده پخته، آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.

2. روغن كنجد را در يك ماهي‌تابه گرم كنيد و تخم‌مرغ‌هاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را خوب كف ماهي‌تابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را به‌مدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.

3. فلفل و زنجبيل را درون يك ماهي‌تابه بريزيد و حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد و بعد نودل‌ها، ميگو و تخم‌مرغ را اضافه كنيد. اين مواد را داخل سويا سس بريزيد و حدود يك دقيقه سرخ كنيد.

4. مواد را درون سبزي‌هاي خرد شده بريزيد و آب ليمو را به آن اضافه كنيد.

5. همه مايه را درون ظرفي ريخته، بادام‌زميني‌ها را روي آن بريزيد و سرو كنيد.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس