سه شنبه , 25 سپتامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی نودل و ميگوي تند

طرز تهیه ی نودل و ميگوي تند

365293_530-300x221

نودل و ميگوي تند

مواد لازم:

نودل: 200 گرم
روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
فلفل قرمز خرد شده: يك عدد
زنجبيل: به ميزان لازم
ميگوي پخته‌شده: 450 گرم
سويا سس: يك قاشق غذاخوري
گشنيز خرد شده: يك دسته
نعناي خرد شده: يك دسته
بادام زميني بو داده: يك كف دست
آب ليمو:يك عدد

روش تهیه:
1. نودل‌ها را طبق دستوري كه روي پاكت آن نوشته شده پخته، آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.

2. روغن كنجد را در يك ماهي‌تابه گرم كنيد و تخم‌مرغ‌هاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را خوب كف ماهي‌تابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را به‌مدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.

3. فلفل و زنجبيل را درون يك ماهي‌تابه بريزيد و حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد و بعد نودل‌ها، ميگو و تخم‌مرغ را اضافه كنيد. اين مواد را داخل سويا سس بريزيد و حدود يك دقيقه سرخ كنيد.

4. مواد را درون سبزي‌هاي خرد شده بريزيد و آب ليمو را به آن اضافه كنيد.

5. همه مايه را درون ظرفي ريخته، بادام‌زميني‌ها را روي آن بريزيد و سرو كنيد.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی نودل و ميگوي تند
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *