جمعه , 14 دسامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی نیمروی ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه ی نیمروی ساده و بسیار خوشمزه

a0613329142114102a

آماده سازی : 5 دقیقه

مدت انتظار : 5 دقیقه

مجموعاً : 10 دقیقه

مواد اولیه نیمرو :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن
به مقدار لازم
100 گرم / 900 کالری
تخم مرغ
1 عدد
100 گرم / 147 کالری
نمک
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

*. در مواقعی که دوست داریم خیلی سریع یک غذای خوشمزه و پر انرژی درست کنیم، به احتمال خیلی زیاد “نیمرو” انتخاب اول شماست.

*. اما جای تعجبه که بعضی موقع ها نیمرو های ما، خوشمزه نمیشه و یا بوی دلنشینی نداره …

*. باید بدونیم که نیمرو پختن به این نیست که تخم مرغ ها را پرت کنیم توی ماهیتابه و صبر کنیم بپزه.

روش تهیه نیمروی خوشمزه :

*. اول از همه توجه کنید که اندازه ماهیتابه طوری باشه که اگر هر تعداد تخم مرغ که مد نظرتون هست را در اون شکستید.

*. باز هم حدود 2 سانتی فاصلی خالی تا کناره ماهیتابه برای جمع شدن روغن باقی بمونه.

*. ابتدا روغن به میزان لازم در ماهیتابه می ریزیم و صبر می کنیم که حسابی روغن داغ بشه.

*. اما نباید روغن بیش از حد داغ بشه تا به حد دود کردن و یا بد بود شدن برسه.

*. مرحله بعدی اینه که تخم مرغ را خیلی خیلی، منظم بشکنیم، تا یه وقت بر اثر تند شکستن تخم مرغ زره در سفیده مخلوط نشه.

*. در موقع پرت کردن تخم مرغ حواستون باشه از ارتفاع نه کم و نه زیاد باید تخم مرغ ها را به درون ماهیتابه انتقال داد.

اگر فاصله پرتاب خیلی زیاد باشد

*. مطمئنن زرده تخم مرغ هم میشکنه و دیگه نیمروی خوشگل و خوشمزه ای که انتظارش را داریم، نخواهیم خورد.

اگر هم فاصله خیلی کم باشه

*. و چون روغن داغ هست یقیناً سفیده به صورت کامل پهن نمیشود و مثل یک لاستیک حالت میگیره و اصلا به دل نمی شینه.

این از نکته پرت کردن تخم مرغ؛ اما نکات دیگه ای هم هستند :

*. برای اینکه نیمروی شما خوشمزه بشه اینا باید بدونید که اگر زرده تخم مرغ در روغن بسیار زیاد برخورد کنه زرده سفت میشه و یک بوی بدی از خودش متساعد میکنه پس تا میشه.

زرده میان سفیده باشد

*. و روغن را سعی کنید بعد از پهن کردن سفیده تخم مرغ، از کناره های ماهیتابه با قاشق به روی زرده بپاشید تا زرده به میزان کافی پخته بشه و حال عسلی هم داشته باشه.

یک نکته مهم دیگه :

*. سفیده تخم مرغ هر چقدر که بیشتر روغن بش بخوره خوشمزه تر میشه.

*. پس یادتون باشه زرده تخم مرغ نشکنه و میون سفیده باشه و سفیده در روغن پهن بشه و حتی میتونید روغن داغ را با قاشق راهشو به درون سفیده تخم مرغ بکشونید، به شرط اینکه به زرده زیادی روغن نزدیک نشه.

*. از نظر “روانشانسی رنگ ها” هم باید بدونید که رنگ نارنجی، انرژی بخش هست.

*. و هرچی زرده تخم مرغ، نارنجی تر باشه اشتها را بیشتر باز می کنه.

*. امید وارم خوشمزه ترین نیمرو ها را بپزید.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی نیمروی ساده و بسیار خوشمزه
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *