آخرین خبرها

طرز تهیه ی نیمروی ساده و بسیار خوشمزه

a0613329142114102a 300x197 - طرز تهیه ی نیمروی ساده و بسیار خوشمزه

آماده سازی : 5 دقیقه

مدت انتظار : 5 دقیقه

مجموعاً : 10 دقیقه

مواد اولیه نیمرو :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن
به مقدار لازم
100 گرم / 900 کالری
تخم مرغ
1 عدد
100 گرم / 147 کالری
نمک
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

*. در مواقعی که دوست داریم خیلی سریع یک غذای خوشمزه و پر انرژی درست کنیم، به احتمال خیلی زیاد “نیمرو” انتخاب اول شماست.

*. اما جای تعجبه که بعضی موقع ها نیمرو های ما، خوشمزه نمیشه و یا بوی دلنشینی نداره …

*. باید بدونیم که نیمرو پختن به این نیست که تخم مرغ ها را پرت کنیم توی ماهیتابه و صبر کنیم بپزه.

روش تهیه نیمروی خوشمزه :

*. اول از همه توجه کنید که اندازه ماهیتابه طوری باشه که اگر هر تعداد تخم مرغ که مد نظرتون هست را در اون شکستید.

*. باز هم حدود 2 سانتی فاصلی خالی تا کناره ماهیتابه برای جمع شدن روغن باقی بمونه.

*. ابتدا روغن به میزان لازم در ماهیتابه می ریزیم و صبر می کنیم که حسابی روغن داغ بشه.

*. اما نباید روغن بیش از حد داغ بشه تا به حد دود کردن و یا بد بود شدن برسه.

*. مرحله بعدی اینه که تخم مرغ را خیلی خیلی، منظم بشکنیم، تا یه وقت بر اثر تند شکستن تخم مرغ زره در سفیده مخلوط نشه.

*. در موقع پرت کردن تخم مرغ حواستون باشه از ارتفاع نه کم و نه زیاد باید تخم مرغ ها را به درون ماهیتابه انتقال داد.

اگر فاصله پرتاب خیلی زیاد باشد

*. مطمئنن زرده تخم مرغ هم میشکنه و دیگه نیمروی خوشگل و خوشمزه ای که انتظارش را داریم، نخواهیم خورد.

اگر هم فاصله خیلی کم باشه

*. و چون روغن داغ هست یقیناً سفیده به صورت کامل پهن نمیشود و مثل یک لاستیک حالت میگیره و اصلا به دل نمی شینه.

این از نکته پرت کردن تخم مرغ؛ اما نکات دیگه ای هم هستند :

*. برای اینکه نیمروی شما خوشمزه بشه اینا باید بدونید که اگر زرده تخم مرغ در روغن بسیار زیاد برخورد کنه زرده سفت میشه و یک بوی بدی از خودش متساعد میکنه پس تا میشه.

زرده میان سفیده باشد

*. و روغن را سعی کنید بعد از پهن کردن سفیده تخم مرغ، از کناره های ماهیتابه با قاشق به روی زرده بپاشید تا زرده به میزان کافی پخته بشه و حال عسلی هم داشته باشه.

یک نکته مهم دیگه :

*. سفیده تخم مرغ هر چقدر که بیشتر روغن بش بخوره خوشمزه تر میشه.

*. پس یادتون باشه زرده تخم مرغ نشکنه و میون سفیده باشه و سفیده در روغن پهن بشه و حتی میتونید روغن داغ را با قاشق راهشو به درون سفیده تخم مرغ بکشونید، به شرط اینکه به زرده زیادی روغن نزدیک نشه.

*. از نظر “روانشانسی رنگ ها” هم باید بدونید که رنگ نارنجی، انرژی بخش هست.

*. و هرچی زرده تخم مرغ، نارنجی تر باشه اشتها را بیشتر باز می کنه.

*. امید وارم خوشمزه ترین نیمرو ها را بپزید.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

2 نظر

  1. ندارم حلعه؟

    خیلی ممنون واقعا کار بردی بود

  2. خیلی ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *