دوشنبه , 11 دسامبر 2017
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی پاستا سالاد

طرز تهیه ی پاستا سالاد

369420_739-300x291

مواد لازم

پاستا: یک بسته
جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر
سس پستو: 3 قاشق غذاخوری
پنیر گودا (پستو): 200 گرم
زیتون: 200 گرم
خیارشور: 250 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهيه:

1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم و وقتی کمی خشک شد روغن زیتون را با‌ آن مخلوط می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم پاستاها سبز شوند قبل از اضافه کردن روغن زیتون چندقطره رنگ سبز خوراکی روی آنها می‌پاشیم و آنقدر ‌هم می‌زنیم تا رنگی شوند.

3. خیارشور و پنیر را به شکل رشته‌ای نازک برش می‌دهیم و تمامی مواد سالاد را با هم مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم مواد کاملا به خورد هم برود.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی پاستا سالاد
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *