چهار شنبه , 21 نوامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی پاستا سالاد

طرز تهیه ی پاستا سالاد

369420_739-300x291

مواد لازم

پاستا: یک بسته
جعفری خردشده: 4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 60 میلی‌لیتر
سس پستو: 3 قاشق غذاخوری
پنیر گودا (پستو): 200 گرم
زیتون: 200 گرم
خیارشور: 250 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهيه:

1. ابتدا پاستاها را با آب و نمک جوشانده و آبکش می‌کنیم. پس از آبکش کردن حسابی روی پاستاها آب سرد می‌ریزیم و وقتی کمی خشک شد روغن زیتون را با‌ آن مخلوط می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم پاستاها سبز شوند قبل از اضافه کردن روغن زیتون چندقطره رنگ سبز خوراکی روی آنها می‌پاشیم و آنقدر ‌هم می‌زنیم تا رنگی شوند.

3. خیارشور و پنیر را به شکل رشته‌ای نازک برش می‌دهیم و تمامی مواد سالاد را با هم مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا طعم مواد کاملا به خورد هم برود.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی پاستا سالاد
2 از 5 امتیاز 40% 1رای
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *