آخرین خبرها

طرز تهیه ی پاستا سالاد

377375 409 300x2411 300x241 - طرز تهیه ی پاستا سالاد

مواد لازم

پاستای پخته شده: یک ونیم لیوان
سس فرانسوی: به میزان دلخواه
ژامبون مرغ: سه ورق بزرگ و مستطیلی شکل
پنیرخامه‌ای:300 گرم
پودر پنیر پارمسان: به میزان لازم
پودر سیر و خیارشور ریز: به میزان دلخواه
کنجدو مغز تخمه آفتابگردان: حدود پنج قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان دلخواه

روش تهيه:

آماده کردن این بشقاب، کار بسیار ساده‌ای است. از آن هم به عنوان سالاد و هم به عنوان اردور مي‌توان استفاده كرد.

1- ابتدا پاستاي پخته شده را داخل كاسه‌اي گود با دو قاشق کنجد، پودر پنير پارمسان و روغن زيتون مخلوط كرده و داخل بشقابي كه مي‌خواهيم سرو كنيم، مي‌ريزيم.

2- در مرحله بعد پنيرخامه‌اي را با پودر سير و جعفري و مقداري فلفل قرمز مخلوط كرده، سپس يك ورقه ژامبون را روي سطح كار قرار داده و روي آن يك لايه نازك پنير مي‌ماليم و ژامبون را لوله مي‌كنيم.

3- با 2 ورق ديگر و بقيه پنير نيز اين كار را انجام مي‌دهيم و به دور رولت اولي مي‌پيچيم تا رولت ضخيم شود. پس از اين كار رولت را دو ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را حسابي بگيرد سپس توسط يك كارد تيز آن را برش داده و روي پاستاها مي‌چينيم.

4- در آخر روي تمامي كار را پودر پنير پارمسان پاشيده و با سس فرانسوي سرو مي‌كنيم.

منبع : برترنی ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *