سه شنبه , 25 سپتامبر 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی پلو پرتقالی

طرز تهیه ی پلو پرتقالی

polo-poretehali

مواد لازم

برنج  250 گرم
نمک  قدری
آب گوشت  0.7 لیتر
پیاز  1 عدد
گوجه فرنگی  350 گرم
کره  75 گرم
فلفل فرنگی شیرین  2 عدد

طرز تهیه :

برنج را همراه با پیاز خرد شده در 75 گرم کره سرخ کنید و گوجه فرنگی را که قبلا خرد نموده اید ، همراه با دو فلفل فرنگی شیرین خرد کرده و آب گوشت را که گوشت آن را قبلا جدا کرده اید مخلوطش کرده روی آتش نسبتا ملایم بپزید پس از آینکه برنج پخته شد و آب کاملا به آن جذب گردید ، مقداری دیگر کره آب نموده رویش بریز

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی پلو پرتقالی
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *