دوشنبه , 11 دسامبر 2017
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی پودینگ سیب و کارامل

طرز تهیه ی پودینگ سیب و کارامل

372757_854-300x193

مواد لازم

• دو فنجان کمپوت سیب

• سه قاشق غذاخوری آب لیمو

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی

• 1/4 فنجان کشمش

• یک فنجان آرد سفید

• 3/4 فنجان شکر

• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

• نصف فنجان شیر

• دو قاشق غذاخوری کره

• دو قاشق چایخوری وانیل

• نصف فنجان گردوی خرد شده

• 3/4 فنجان بستنی کارامل

• نصف فنجان آب

• یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.

2. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن بیفزایید. سپس روی کشمش ها بریزید.

3. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی پودینگ سیب و کارامل
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *