آخرین خبرها

طرز تهیه ی پودینگ سیب و کارامل

372757 854 300x1931 300x193 - طرز تهیه ی پودینگ سیب و کارامل

مواد لازم

• دو فنجان کمپوت سیب

• سه قاشق غذاخوری آب لیمو

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی

• 1/4 فنجان کشمش

• یک فنجان آرد سفید

• 3/4 فنجان شکر

• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

• نصف فنجان شیر

• دو قاشق غذاخوری کره

• دو قاشق چایخوری وانیل

• نصف فنجان گردوی خرد شده

• 3/4 فنجان بستنی کارامل

• نصف فنجان آب

• یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.

2. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن بیفزایید. سپس روی کشمش ها بریزید.

3. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *