آخرین خبرها

طرز تهیه ی پپروناتا

454457 770 300x300 - طرز تهیه ی پپروناتا

موادلازم‌براي چهار نفر

روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه
فلفل دلمه‌اي قرمز، خلالی: دو عدد
فلفل دلمه‌اي زرد، خلالی: دو عدد
فلفل دلمه‌اي سبز، خلالی: دو عدد
پياز بزرگ، خلالی: يك عدد
سير خرد شده: سه حبه
پودر آويشن: نصف قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي درشت نگینی: چهار عدد
ريحان تازه: 5-6 ساقه
آبليمو: يك‌چهارم پيمانه
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

روش تهيه:

1. روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را يک دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود.

2. فلفل‌ها را اضافه كرده وپنج الی شش دقيقه تفت دهيد تا كمي نرم شود، اما مواظب باشيد خيلي نپزد چون كمي تلخ مي‌شود.

3. سير را اضافه كرده و مواد را دو دقيقه ديگر تفت دهيد. كمي نمك و آويشن افزوده و گوجه را داخل تابه بريزيد. شعله را زياد كرده و پنج دقيقه همه مواد را تفت دهید.

4. تابه را از روي شعله ‌برداريد و نمك و فلفل را به غذا اضافه كنيد. برگ‌هاي ريحان را جدا كرده و بعد از اضافه كردن آبليمو، غذا را سرو كنيد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *