دوشنبه , 11 دسامبر 2017
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی چامپای گوشت

طرز تهیه ی چامپای گوشت

371122_800-300x288

مواد لازم (۴ نفر)

• ۳۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده

• یک عدد پیاز متوسط، ساطوری

• ۲ عدد فلفل سبز تند، ساطوری

• یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

• یک قاشق چای‌خوری پودر گشنیز

• نصف قاشق چای‌خوری پودر دارچین

• ۲ عدد گوجه‌فرنگی متوسط رنده‌شده

• یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

• یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

• یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر هل سبز

• یک قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز

• ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع

• نمک

روش تهیه

1. روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.

2. فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه‌ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

3. گوجــه‌فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته ۱۵ دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

4. برای تبدیل چامپا به یک غذای کامل، ۲‌سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

5. گشنیز ساطوری طعم چامپا را بهتر می‌کند.

6. چامپا را با پاستا، برنج و در انواع ساندویچ سرو کنید.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی چامپای گوشت
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *