آخرین خبرها

طرز تهیه ی چپلی کباب در سس فلفل دلمه ای

a33835112274102a 300x236 - طرز تهیه ی چپلی کباب در سس فلفل دلمه ای

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
گوشت گوسفند
نیم کیلو چرخ کرده
100 گرم / 320 کالری
پیاز درشت
یک عدد ساطوری ریز
100 گرم / 5 کالری
سیر
3 حبه ساطوری
100 گرم / 120 کالری
فلفل قرمزتند
4 عدد ساطوری (اختیاری)
100 گرم / 22 کالری
تخم گشنیز
یک و نیم قاشق غذاخوری
100 گرم / 1 کالری
آرد نخود
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 313 کالری
آرد سفید
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 341 کالری
گشنیز
3قاشق غذاخوری، ساطوری
100 گرم / 20 کالری

برای سس :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
فلفل دلمه ای قرمز
3 عدد
100 گرم / 15 کالری
سیر
دو عدد رنده شده
100 گرم / 120 کالری
گشنیز
3 قاشق غذاخوری، ساطوری
100 گرم / 20 کالری
روغن زیتون بکر
3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
آبلیمو
3 قاشق غذاخوری
100 گرم / 5 کالری
نمک و فلفل قرمز
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه چپلی کباب در سس فلفل دلمه ای :

*. همه مواد کباب را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. بعد از کمی ورز دادن گوشت را جمع کرده روی آن را سلفون کشیده و حداقل نیم ساعت در بخچال بگذارید. فلفل دلمه ای ها را در فر کباب کنید تا پوستش کاملا بسوزد، سپس 15 دقیقه در کیسه پلاستیکی در بسته بگذارید تا پوست آن راحت کنده شود. فلفل پوست کنده، گشنیز و سیر را در غذاساز پوره کرده یا با گوشت کوب خمیر کنید.

*. روغن را در یک تابه داغ کرده و خمیر فلفل را چهار، پنج دقیقه در آن تفت دهید. نصف پیمانه آب اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل 15 دقیقه روی شعله کم و با در بسته بپزید.کمی روغن در یک تابه داغ کنید. مایه چپلی کباب را به شکل کتلت های گردی به اندازه کف دست درآورده و با شعله ملایم سرخ کنید تا به دلیل آرد موجود در آن، روی کباب ها نسوزد. کباب ها را در ظرف چیده و سس را روی آن بدهید.

*. بین غذاها و پیش غذاهای متنوع و رنگارنگ آفریقای شمالی، دو نوع سالاد وجود دارد که با هم سرو می شوند و برای کسانی که ترکیب متفاوتی از سبزیجات تازه و آبپز را دوست دارند، می تواند یک افطاری یا میان وعده جذاب باشد.

منبع : آکا ایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *