سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی کباب لقمه اى خـانگى

طرز تهیه ی کباب لقمه اى خـانگى

071612751391214102a

مواد لازم کباب لقمه :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد
200 گرم
100 گرم / 360 کالری
مایه خمیر
یک قاشق سوپ خوری
100 گرم / 449 کالری
آب ولرم
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 0 کالری
نمک
یک دوم قاشق چای خوری
100 گرم / 0 کالری
شکر
یک دوم قاشق چای خوری
100 گرم / 400 کالری
شیر
سه چهارم پیمانه
100 گرم / 110 کالری
روغن
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 900 کالری

مواد میانی کباب لقمه :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
گوشت
650 گرم
100 گرم / 240 کالری
پیازداغ
یک قاشق سوپ خوری
100 گرم / 164 کالری
نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
تخم مرغ
یک عدد
100 گرم / 147 کالری
پودر سوخاری
2 قاشق سوپ خوری سرپر
100 گرم / 0 کالری
پنیر پیتزا
100 گرم
100 گرم / 330 کالری
زرده تخم مرغ برای رومال
یک عدد
100 گرم / 147 کالری

روش تهیه کباب لقمه :

*. مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم 37درجه ریخته و 5 دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.

*. در ظرف دیگر نمک و آرد را با هم مخلوط کنید. مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.

*.  سپس به ترتیب شیر و در  نهایت روغن را به خورد خمیر بدهید.

*. خمیر به دست آمده را در سطح آردپاشی شده به مدت 10 دقیقه با دست ورز دهید.

*. در صورتی که تمایل دارید می توانید با 100 ضربه زدن خمیر به سطح میز آن را به عمل آورید.

*. سپس خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده روی آن را بکشید و به مدت یک ساعت زمان دهید تا عمل آید.

*. پس از استراحت خمیر، آن را به صورت یک مستطیل بزرگ باز کنید.

*. برش های مثلثی به صورت مثلث های متساوی الساقین درآورید.

*. کباب ها را روی ضلع 10 سانت گذاشته، پنیر پیتزا را قرار داده و به آرامی با خمیر رول کنید.

*. رومال زرده را زده و در سینی چرب شده قرار داده در فر 180 درجه بگذارید.

روش تهیه مواد میانی :

*. گوشت را همراه پیازداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را نیز در مواد ریخته و مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به صورت لوله های 10 سانتی متری  درآورده و در روغن سرخ کنید.

نکات آشپزی :

1-  اگر مایه خمیر شما پس از 5 دقیقه عمل نکرد، نشان آن است که مایه خمیر تاریخ مصرف گذشته و قابل استفاده نیست.

2- زمان پخت: حدودا 15 دقیقه است.

خواص تخم مرغ :

*. تخم مرغ انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.

منبع : آکا ایران

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس