مواد لازم
• یک کیلوگرم میگوی بدون سر
• نصف استکان روغن مایع
• 4 قاشق غذاخوری آب پیاز
• 2 قاشق غذاخوری زعفران آب شده
• یک قاشق چای خوری فلفل
• نمک
• کره
طرز تهیه
1. میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
2. روغن مایع، فلفل، آب پیاز و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط کنید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید.
3. ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب کنید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود.
منبع : برترین ها