مواد لازم
سویای ریز: 300 گرم
هویج فرنگی: 2 عدد، ریز رنده شده
پیاز کوچک: یک عدد
سیب زمینی: 3 عدد ریز رنده شده
پودر کاری: یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
آرد نخودچی: تقریباً 150 گرم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. سویا، هویج فرنگی، پیاز ریز رنده شده، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، آرد نخودچی و پودر کاری را در ظرفی مخلوط کرده، خوب ماساژ بدهید تا مواد چسبندگی پیدا کرده و یک دست شوند.
2. سپس به اندازهی یک کتلت کوچک مواد را در کف دست گرد کرده و در روغنی که از قبل گرم شده سرخ کنید.
3. این کتلت با سس کچاپ سرو میشود.
منبع : برترین ها