مواد لازم
• پوره کدو حلوایی
• ¾ پیمانه آب سیب
• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• نصف قاشق چایخوری پودر میخک
• 1.5 پیمانه شکر
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی
روش تهیه
1. براي پوره كردن، 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوطكن کدو را پوره كنيد.
2. پوره را به همراه آب سیب، ادویه و شکر داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط خوب هم بزنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و 30 دقیقه بگذارید بماند تا غلیظ شود.
3. در آخر آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
منبع : برترین ها