سه شنبه , 17 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی کلم پلو

طرز تهیه ی کلم پلو

377376_216-300x234

موادلازم

کلم بنفش: یک عدد بزرگ
فیله مرغ: 12 عدد
پیاز: یک عدد کوچک
زعفران: به میزان لازم
برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
کره: 50 گرم

روش تهيه:

1. ابتدا مغز کلم را می‌بریم و به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه‌ای پر از آب جوش می‌جوشانیم. سپس از آب خارج کرده و کلم را ریز خرد می‌کنیم. در این مرحله پیاز را نگینی کرده و فیله‌های مرغ را هم خلالی خرد می‌کنیم پیاز و فیله‌ها را با مقداری زعفران و نمک و فلفل سرخ می‌کنیم تا جایی که مرغ‌ها تغییررنگ دهند و پیاز سبک شود.

2. کلم‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تا جایی که کاملا نرم شوند با مرغ و پیاز تفت می‌دهیم و در آخر کار هم کمی زعفران به مواد اضافه می‌کنیم.برنج را با 60 میلی‌لیتر روغن مایع و کمی نمک داخل آب کلم می‌جوشانیم تا رنگ بنفش به خودش بگیرد و زیباتر شود.

3. سپس آن را آبکش می‌کنیم. حالا به دو حالت می‌توانیم برنج را آماده کنیم یا مواد را لابه‌لای برنج دم می‌کنیم و می‌کشیم یا به شکل خیلی مجلسی مانند عکس برنج را جدا دم کرده و قالب می‌گیریم و خوراک را هم به شکل جداگانه قالب گرفته و روی آن برمی‌گردانیم؛ در هر دو حالت کره را ذوب کرده و قبل از کشیدن روی برنج می‌ریزیم. از نظر طعم در هر دو حالت مطبوع خواهد بود.

منبع : برترین ها

طرز تهیه ی کلم پلو
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *