سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی کلم پلو

طرز تهیه ی کلم پلو

377376_216-300x234

موادلازم

کلم بنفش: یک عدد بزرگ
فیله مرغ: 12 عدد
پیاز: یک عدد کوچک
زعفران: به میزان لازم
برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
کره: 50 گرم

روش تهيه:

1. ابتدا مغز کلم را می‌بریم و به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه‌ای پر از آب جوش می‌جوشانیم. سپس از آب خارج کرده و کلم را ریز خرد می‌کنیم. در این مرحله پیاز را نگینی کرده و فیله‌های مرغ را هم خلالی خرد می‌کنیم پیاز و فیله‌ها را با مقداری زعفران و نمک و فلفل سرخ می‌کنیم تا جایی که مرغ‌ها تغییررنگ دهند و پیاز سبک شود.

2. کلم‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم و تا جایی که کاملا نرم شوند با مرغ و پیاز تفت می‌دهیم و در آخر کار هم کمی زعفران به مواد اضافه می‌کنیم.برنج را با 60 میلی‌لیتر روغن مایع و کمی نمک داخل آب کلم می‌جوشانیم تا رنگ بنفش به خودش بگیرد و زیباتر شود.

3. سپس آن را آبکش می‌کنیم. حالا به دو حالت می‌توانیم برنج را آماده کنیم یا مواد را لابه‌لای برنج دم می‌کنیم و می‌کشیم یا به شکل خیلی مجلسی مانند عکس برنج را جدا دم کرده و قالب می‌گیریم و خوراک را هم به شکل جداگانه قالب گرفته و روی آن برمی‌گردانیم؛ در هر دو حالت کره را ذوب کرده و قبل از کشیدن روی برنج می‌ریزیم. از نظر طعم در هر دو حالت مطبوع خواهد بود.

منبع : برترین ها

به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس