آخرین خبرها

طرز تهیه ی کورن مرغی

a02254442284102a 300x143 - طرز تهیه ی کورن مرغی

زمان تهیه و پخت : 15 دقیقه

تعداد : 4 نفر

مواد لازم پاپ کورن مرغی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
سینه مرغ بدون استخوان
2 عدد
100 گرم / 200 کالری
سس تند
6 قاشق غذاخوری
100 گرم / 26 کالری
مخلوط پنکک
دو پیمانه
نامشخص
آب
یک پیمانه
100 گرم / 0 کالری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
100 گرم / 246 کالری
سس تند و ادویه دار
نصف قاشق چایخوری
نامشخص
سرکه سفید
دو قاشق چایخوری
100 گرم / 22 کالری
نمک
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 0 کالری
سس تَبَسکو
به مقدار لازم
نامشخص
روغن گیاهی
به مقدار لازم
100 گرم / 739 کالری
سس بلوچیز
به مقدار لازم
نامشخص
ساقه کرفس
به مقدار لازم
100 گرم / 13 کالری

روش تهیه پاپ کورن مرغی :
*. سینه های مرغ را به تکه های کوچک برش دهید.

اموزش پاپ کورن مرغی,طرز تهیه پاپ کورن مرغی,مواد لازم پاپ کورن مرغی,درست کردن پاپ کورن مرغی,پاپ کورن مرغی خوشمزه,تزیین پاپ کورن مرغی,تهیه پاپ کورن مرغی,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه

*. سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید.

*. نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید.

*. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید.

*. 4 قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجه فرنگی ادویه دار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید.

*. هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند.

*. روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید.

*. بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید.

*. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.

*. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است.

*. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

*. مرغ ها را درون قیف پاپ کرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.

اختصاصی آکاایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *