مواد لازم کیش اسفناج برای 4 تا 6 نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
سیر
یک عدد رنده شده
100 گرم / 120 کالری
پیاز متوسط
یک عدد خلالی ریز
100 گرم / 5 کالری
قارچ
100 گرم، ورقه ورقه
100 گرم / 27 کالری
اسفناج پخته
250 گرم آب گرفته و ساطوری
100 گرم / 19 کالری
آرد سفید
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 341 کالری
تخم مرغ
5 عدد
100 گرم / 147 کالری
بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 163 کالری
پنیر گودا
200 گرم رنده شده
100 گرم / 375 کالری
پودر پنیر پارمزان
30 گرم
100 گرم / 452 کالری
نمک و فلفل
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
روش تهیه کیش اسفناج :
*. فر را روی 175 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف پای 20 سانتیمتری را چرب کنید.
*. روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز، سیر و قارچ را 4، 5 دقیقه تفت دهید.
*. تا پیاز نرم و آب قارچ کشیده شود. اسفناج را اضافه کرده و غذا را آنقدر تفت دهید.
*. تا آب آن کاملاً تبخیر شود، اما دایم آن را هم بزنید تا نسوزد.
*. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، بیکینگ پودر، آرد، پنیرها و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کرده.
*. مراقب باشید، آرد گلوله نشود. مایه اسفناج را که سرد شده است به تخم مرغ اضافه کرده.
*. مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مایه کیش را در قالب بریزید.
*. ظرف کیش را 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
*. هنگامی که روی آن طلایی و مایه از ظرف جدا شد، آن را از فر خارج کرده.
*. پس از 10 دقیقه از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.
خواص تخم مرغ :
*. تخم مرغ انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.
منبع : آکا ایران