طرز تهیه ی کیش اسفناج بدون خمیر
شنبه , 21 جولای 2018
سرخط خبرها
خانه - آشپزی - طرز تهیه ی کیش اسفناج بدون خمیر

طرز تهیه ی کیش اسفناج بدون خمیر

081669551391214102a

مواد لازم کیش اسفناج برای 4 تا 6 نفر :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 900 کالری
سیر
یک عدد رنده شده
100 گرم / 120 کالری
پیاز متوسط
یک عدد خلالی ریز
100 گرم / 5 کالری
قارچ
100 گرم، ورقه ورقه
100 گرم / 27 کالری
اسفناج پخته
250 گرم آب گرفته و ساطوری
100 گرم / 19 کالری
آرد سفید
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 341 کالری
تخم مرغ
5 عدد
100 گرم / 147 کالری
بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 163 کالری
پنیر گودا
200 گرم رنده شده
100 گرم / 375 کالری
پودر پنیر پارمزان
30 گرم
100 گرم / 452 کالری
نمک و فلفل
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری

روش تهیه کیش اسفناج :

*. فر را روی 175 درجه سانتیگراد داغ کنید. یک ظرف پای 20 سانتیمتری را چرب کنید.

*. روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز، سیر و قارچ را 4، 5 دقیقه تفت دهید.

*. تا پیاز نرم و آب قارچ کشیده شود. اسفناج را اضافه کرده و غذا را آنقدر تفت دهید.

*. تا آب آن کاملاً تبخیر شود، اما دایم آن را هم بزنید تا نسوزد.

*. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، بیکینگ پودر، آرد، پنیرها و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کرده.

*. مراقب باشید، آرد گلوله نشود. مایه اسفناج را که سرد شده است به تخم مرغ اضافه کرده.

*. مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مایه کیش را در قالب بریزید.

*. ظرف کیش را 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

*. هنگامی که روی آن طلایی و مایه از ظرف جدا شد، آن را از فر خارج کرده.

*. پس از 10 دقیقه از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای تزئین می توانید از پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

خواص تخم مرغ :

*. تخم مرغ انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.

منبع : آکا ایران

طرز تهیه ی کیش اسفناج بدون خمیر
به این مطلب امتیاز دهید
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

همچنین ببینید

مراسم عید فطر در قشم

عید فطر یکی از آخرین و مهمترین اعمال ماه رمضان، نماز عید فطر و پذیرایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *