چهار شنبه , 29 مارس 2017
آخرین محصولات
خانه - آشپزی - طرز پخت آب پیازک شیرازی

طرز پخت آب پیازک شیرازی

nmo67rtxtljzw78xld0

مواد لازم :
پیاز چند عدد
روغن
ماست
تخم مرغ
شنبلیله
نعناع خشک
نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

پیازها را خلال کرده در روغن سرخ می‌کنند، وقتی که رنگ پیازها طلایی شد، زردچوبه را روی آن ریخته، کمی هم می‌زنند. سریع تفت می‌دهند تا سبزی‌ها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه می‌کنند و می جوشانند وقتی آب پیازک حاضر شد، آن را روی نان خرد کرده ریخته، به صورت ترید مصرف می‌کنند.
اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند، قبل از آماده شدن، تخم مرغ‌ها را در ظرفی به هم زده و یا با ماست مخلوط نموده و داخل آب پیازک می‌ریزند. به جای ماست می‌توان از دوغ هم استفاده کرد.

منبع : پرشین وی

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*