آخرین خبرها

کوفته مرغ با سس قارچ آشپزی متفاوت ایرانی

کوفته مرغ با سس قارچ

fo138 300x210 - کوفته مرغ با سس قارچ آشپزی متفاوت ایرانی

 

اموزش کوفته مرغ با سس قارچ,درست کردن کوفته مرغ با سس قارچ,روش تهیه کوفته مرغ با سس قارچ,مواد لازم کوفته مرغ با سس قارچ,انواع کوفته,کوفته تبریزی,آموزش پخت کوفته,آموزش درست کردن کوفته

 مواد لازم کوفته مرغ با سس قارچچ :

مواد لازم

اندازه
مقدار / کالری
آرد
۳/۱ فنجان
100 گرم / 360 کالری
آب مرغ
۲ فنجان
100 گرم / 50 کالری
شیر
۲ فنجان
100 گرم / 110 کالری
تخم مرغ
۱ عدد
100 گرم / 147 کالری
آرد
۲ قاشق سوپخوری
100 گرم / 360 کالری
جعفری
۲/۱ فنجان
100 گرم / 25 کالری
مرغ پخته شده و خرد شده
۵۰۰ گرم
100 گرم / 200 کالری
کره
۳ قاشق سوپخوری
100 گرم / 737 کالری
قارچ ورقه شده
۱ فنجان
100 گرم / 27 کالری

تهیه کوفته مرغ با سس قارچ :

 

*. کره را آب کرده قارچ را تفت داده آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و شیر را اضافه می کنیم و می گذاریم ۳ دقیقه بجوشد .

*. مرغ ، جعفری ، تخم مرغ و ۲ قاشق سوپخوری آرد مخلوط کرده و کمی ورز می دهیم تا انسجام پیدا کند .

*. آب مرغ را جوش آورده و از مایه کوفته به اندازه یک گردو برداشته و داخل آب مرغ جوشانده می اندازیم.

*. به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بپزد و در آخر سس قارچ را روی آن می ریزیم و سرو می کنیم .

 

خواص جعفری :

*. جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد . برگهای آن برنگ سبز تیره و دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شکل با تقسیمات رفعی است.گلهای جعفری کوچک برنگ مایل به سبز و بصورت چتر یم باشد میوه آن کوچک به درازای 2 میلیمتر و به قطر یک میلیمتر و دارای بوئی معطر است.

اختصاصی آکاایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *