آخرین خبرها

اشپیل شور غذای لذیذ دریایی

طرز تهیه اشپیل شور

موادلازم:

نمک 2پیمانه
اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2عدد

0978366282510335102a 300x225 - اشپیل شور غذای لذیذ دریایی

 

طرز تهیه:

1348366282510335102a 300x225 - اشپیل شور غذای لذیذ دریایی

 

اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2برگهA4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می‌پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

2758366282510335102a 300x200 - اشپیل شور غذای لذیذ دریایی

 

نکات:

1)اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا‌قاتق ،گل در چمن و… مصرف می‌شود.
2)اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم .برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از 20 دقیقه بر می‌داریم.روش بن ماری به صورت کامل در سوران آموزش داده شده است.
نوش جان

منبع : آشپزی آکا

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *