آخرین خبرها

املت هندی

00152171 200x100 - املت هندیمواد لازم :پیاز رنده شده / ۱ عدد بزرگ++++فلفل سبز رنده شده / ۱ عدد++++برگ های گشنیز تازه خرد شده / به مقدار لازم+++تخم مرغ / ۴ عدد متوسط

نمک / ۱ قاشق چایخوری

روغن / ۲ قاشق غذاخوری

—————————————————————

طرز تهیه:

پیاز،فلفل سبز و گشنیز را در کاسه بزرگی می ریزیم و بهم میزنیم.تخم مرغ هارا در ظرف جداگانه ای می ریزیم و با همزن خوب هم میزنیم.

مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب باهم هم میزنیم.

نمک را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.

۱قاشق غداخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم.یک قاشق بزرگ از مایه بر میداریم و در ماهیتابه می ریزیم.املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم یک بار برمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی آن را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخم مرغ پخته شده است تا وقتی که املت طلایی رنگ شود.

بقیه مواد را به همین طریق می پزیم املت هارا کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتی که بقیه مواد به همین طریق تمام شود.

املت را با نان صرف کنیم.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *