آخرین خبرها

بادمجان پلوی قزوینی رو حتمی امتحان کنید

بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی
بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم

mxai1t712ytoa64hfjmq 300x215 - بادمجان پلوی قزوینی رو حتمی امتحان کنید

مواد لازم:

برنج : یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم
پیاز سرخ‌ شده : یک پیمانه
گوشت چرخ‌ کرده : 500 گرم
گوجه‌ فرنگی حلقه شده : 2 پیمانه یا 5 عدد
رب گوجه‌ فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه:

1. بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

2. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه ‌فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.

3. می‌توانیم به همان گوشت سرخ ‌شده، رب گوجه ‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

4. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

منبع :چاشنیک

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *