آخرین خبرها

برانی کدو

1317954246 4 200x100 - برانی کدومواد لازم برای ۶ نفر:کدوی سبز متوسط / ۸ تا ۱۰ عدد+++++++++ماست / ۳ لیوان ++++++++زعفران سائیده / ۱/۲ قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن کدو / در حدود نصف لیوان

گشنیز خرد کرده ریز / ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل / به قدر کافی

——————————————————————–

طرز تهیه:

ماست را در کیسه کوچکی می ریزیم،آویزان می کنیم تا آب آن کمی برود و در حدود دو لیوان بدست بیاید. کدو را پوست کنده، به ضخامت یک بند انگشت به شکل حلقه می بریم،می شوییم.

کمی نمک به آن میزنیم،در آبکش میریزیم تا آب آن کمی گرفته شود.روغن را درتابه ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دوطرف حلقه های کدو را در روغن سرخ می کنیم.

کدو های سرخ شده را در صافی می چینیم تا روغن های اضافی آن گرفته شود.زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل و گشنیز در ماست می ریزیم،هم می زنیم تا ماست صاف و یکنواخت شود. کدو ها را در ظرف مناسبی می ریزیم و لابلای آن را با ماست می پوشانیم و ردیف آخر را هم ماست ریخته با پشت قاشق روی آن را صاف نماییم.

گشنیز خرد شده را روی آن میپاشیم. به جای گشنیز می توانیم از کمی نعنا خشک نرم استفاده کنیم

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *