آخرین خبرها

بریانی اصفهان

200x100 - بریانی اصفهانمواد لازم :گوشت سردست و دنده 1 کیلو گرم
پیاز درشت 1 عدد

نمک و زرد چوبه بمقدار لازم
دارچین بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
زعفران بمقدار لازم
نعناع تازه , خرد شده یا خشک شده مقداری
خلال بادام برای تزیین مقداری

 
طرز تهیه :
آب را روی حرارت جوش آورده گوشت را خرد کرده داخل آن می ریزیم . پیاز نمک و زرد چوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم . پس از پخته شدن (نیم پز) گوشت را از آب جدا کرده از چرخ دو بار رد می کنیم . نعناع را هم از چرخ رد کرده گوشت را همراه با یکی دو قاشق آبش خوب مخلوط می کنیم (با دست بایدمخلوط شود) نمک و مزه آنرا امتحان می کنیم وقتی خوب و آماده بود قالبهای بریانی را روی حرارت کمی داغ کرده مقدار یک قاشق از آب روغن روی آب گوشت را گرفته ته قالب می ریزیم . رویش دارچین , زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم . سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم . سطح روی بریانی را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم .

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *