آخرین خبرها

تارت سیب

تارت سیب : و جود انواع سیب تازه در فصل پاییز فرصت خوبی است تا از میوه مفید استفاده شود .از آنجا که بیشترین میزان پلی فنول های موجود رد سیب ساختار آنتی اکسیدانی دارند ,جای تعجب ندارد که این میوه تا این اندازه در سلامتی ارگانهای مختلف بدن نقش داتشه باشد .به خصوص نباید ویژگی منحصر به فرد سیب را در کاهش اکسید شدن چبی های غشای سلولی از یاد برد .این ویژگی در سیستم عروقی بدن بسیار مهم است. زیرا عارضه پروکسید لیپیدها در غشای سلولی می تواند منجر به بسته شدن شریانها و مشکلات عروقی دیگری برای بدن شود.

سیب - تارت سیب
تارت سیب

تارت سیب

در غذا‌ساز، با تیغه خمیر گیر، آرد و نمک را می‌ریزیم و کره‌ها را قطعه قطعه می‌کنیم و روی آنها می‌ریزیم. سپس غذا ساز را با درجه pulse (حالت قطع و وصلی) به مدت 5 الی 10 دقیقه می‌زنیم. سپس آب سرد را قاشق قاشق درون آن می‌ریزیم و باز با درجه pulse می‌زنیم تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را از غذا‌ساز خارج می‌کنیم. سپس آن را به صورت یک سطح صاف، باز می‌کنیم و در یک ظرف صاف پهن می‌کنیم. سپس روی ظرف را با پلاستیک می‌پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ور آید.

خمیر را پس از ور آمدن، رول می‌کنیم و کمی با دست آن را ورز می‌دهیم. سپس آن را روی یک سطح صاف پهن می‌کنیم به طوری که به شکل یک دایره به قطر 22 سانتیمتر در آید. آن را درون ظرف مخصوص پای می‌گذاریم.

مواد لازم برای شیرینی پای:

سیب سفت و خوب

8 عدد

شکر شیرینی‌پزی

½ پیمانه

دارچین

1 قاشق چایخوری

کره

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. پوست سیب‌ها را می‌گیریم، هسته و وسط آنها را که کمی سفت می‌باشد، می گیریم. سپس سیب‌ها را به صورت باریک باریک برش می‌دهیم. سیب‌های برش‌داده را به همراه شکر و دارچین داخل یک کاسه می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم.

این مخلوط را روی خمیر آماده‌شده به طور یکنواخت می‌ریزیم. کره را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم و روی مخلوط سیب می‌ریزیم. سپس با پهنای یک چاقو، روی پای را صاف و مرتب می‌کنیم.

مواد لازم برای روی تارت:

کره سرد

¾ پیمانه

آرد

½ 1 پیمانه

شکر قهوه‌ای

¾ پیمانه

گردوی خرد‌شده

⅓ پیمانه

طرز تهیه:

در ظرف غذا‌ساز، آرد، شکر قهوه‌ای و کره را می‌ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. گردوهای خرد‌شده را به مواد اضافه می‌کنیم و کاملاً مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را روی سیب‌های روی کیک می‌ریزیم.

تارت را به مدت 45 الی 50 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا بپزد. سطح روی آن قهوه‌ای شده و سیب‌ها نرم می‌شوند. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت 15 دقیقه کمی خنک شود و سپس آن را با بستنی سرو می‌کنیم.

منبع : دانشنامه تی تیل      تارت سیب

 

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *