آخرین خبرها

ترشه شامی

شامی 200x100 - ترشه شامیترشه شامی – غذای محلی گیلان مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم

پیاز متوسط رنده شده: یک عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط:یک عدد، آب‌پز

روغن مایع: به میزان لازم

آبغوره: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

2 از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

توصیه های ویژه

1 – قبل از برگرداندن شامی‌ها به تابه روغن آن را خالی کنید.

2 – می‌توانید به جای جعفری از هر سبزی معطر دیگری که مایلید استفاده کنید.

3 – مقدار آبغوره به اندازه‌ای باشد که نصف شامی‌ها را بپوشاند

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *