ترشی لبو از جمله ترشیهای خوشمزه فصل زمستان است .با توجه به خواص لبو این میوه قرمز رنگ زیبا بهتر است با طرز تهیه ترشی ان اشنا شده از آن بعنوان ترشی زیبا و خوشرنگ و اشتها آور در سفرهایتان استفاده نماید.
مواد لازم برای ترشی لبو
لبوی متوسط / 3 عدد
لیموترش بزرگ / یک عدد
سیر کاملا ریز شده / 5 حبه
نمک / یک قاشق غذاخوری
سرکه / نصف پیمانه
آب / به مقدار لازم
***************************************************
طرز تهیه:
1- لبوها را ابتدا با پوست درون یک زودپز ریخته و به مدت نیم ساعت آنها را بپزید تا نرم شوند.
2- پوست لبوها را خیلی نازک بکنید و هر مدل که میخواهید آنها را خرد کنید، فقط سعی کنید خیلی ریز نشوند. ( با قالبهای شیرینی پزی می توانید مدلهای زیبای از لبوها در اورید.)
3- آنها را درون یک ظرف شیشهای دهان گشاد یا سفالی بریزید
4- سیر، نمک، سرکه و آب لیمو را درون آب بنفش داخل زودپز بریزید سپس آنها را در ظرفی که لبوها را در آن ریختهاید، بریزید. مواظب باشید سطح آب بیش از سطح لبوها باشد.
اگر مقدار آب لبوها، کافی نیست، مقداری آب داغ به آنها اضافه کنید و در گوشهای بگذارید.
5- همین! شما میتوانید این ترشی خوشمزه را روز بعد میل کنید.
منبع : دانشنامه تی تیل ترشی لبو
{منتظر نظرات و انتقادات شما هستیم. با تشکر}