آخرین خبرها

حسادت در عشق

شاید بتوان گفت عشق و حسادت دو واژه ی جدا نیستند. شاید زیاد با هم بودن های اوایل رابطه نوعی وابستگی و به دنبال آن نوعی خسادت را به وجود می آورد. حسادت نسبت به مسائل متفاوت.
حسادت عاشقانه ترکیبی از ترس و عصبانیت و همراه با احساس ناامنی است. در اینگونه حسادت، بارزترین عکس العملی که از فرد حسود دیده می شود، عصبانیت نسبت به کسی است که او را دچار این حس کرده است. همانطور که گفته شد، حسادت عاشقانه نشان دهنده ترس فرد برای از دست دادن منفعتی بزرگ و مهم است و هرگونه جلب توجهی از سوی همسر فرد حسود نوعی تهدید برای او محسوب می شود. این نوع حسادت را حسادتی بیمارگونه می نامند که سال ها دوام می یابد و مسلما با خشونت فرد حسود نیز همراه خواهد بود. از آنجایی که این خشم برای مدت کوتاهی به فرد احساس سرزندگی می بخشد، او دائما و به شکل ناخودآگاه خشمگین می شود اما بلافاصله شرمنده شده و پشیمانی خود را ابراز می کند.بنابراین حسادت موضوعی است که اگر به آن توجه نشود، نتایج منفی به بار خواهد آورد اما به علت وجود شور و هیجان در ابتدای پیوند، کمتر دیده و بدان توجه می شود. نامزدهای عاشق، با چشم بستن روی علامت های هشدار دهنده در رفتار نامزدشان، این حسادت را دوست داشتن زیاد و وابستگی تعبیر می کنند. چیزی که می تواند در درازمدت باعث به بن بست رسیدن رابطه شان شود.

hesadat - حسادت در عشق

دلایل حسادت عاشقانه

حسادت در آقایان بیشتر حول محور ترس از دست دادن قدرت و برای خانم ها بیشتر ترس از طرد شدن است. برخی روانشناسان معتقدند ترس از دست دادن، از دوران کودکی سرچشمه می گیرد و می تواند نتیجه عدم توجه یکی از والدین نسبت به فرزندشان باشد و حتی ممکن است این احساس، در نتیجه فقدان اعتماد به نفس و امنیت در دوران کودکی به وجود آید. افرادی هم هستند که در حسادت فرافکنی می کنند؛ تا آنجایی که همسر خود را بی وفا می نامند، فقط به این دلیل که خودشان گاهی دچار بی وفایی می شوند.
اگر آدم حسود رابطه شما هستید، بدانید که دیر یا زود رابطه امن و عاشقانه تان را از دست خواهید داد. پس سعی کنید مشکل را حل کنید

اگر حسادت می کنید

اگر آدم حسود رابطه شما هستید، بدانید که دیر یا زود رابطه امن و عاشقانه تان را از دست خواهید داد. پس سعی کنید مشکل را حل کنید. خودتان را با فعالیت ها و سرگرمی های مورد علاقه تان مشغول کنید تا خیالتان به سوی کنکاش در رفتارهای نامزدتان نرود. هر فردی حتی اگر خیلی عاشق پیشه باشد هم باز به مقداری حریم خصوصی و آزادی فردی نیاز دارد. از خیالبافی دست بکشید؛ یعنی چیزی که باعث به وجود آمدن سناریوهایی می شود که در واقعیت وجود ندارند. بدانید که تن دادن به این تخیلات باعث می شود به سمتی پیش بروید که تلفن همراه یا ایمیل های همسرتان را چک کنید و در این میان مسلما به دنبال بهانه ای خواهید بود که تخیلات خود را اثبات کنید و به همسرتان نشان دهید که دلیلی منطقی برای نگرانی و ترس شما وجود دارد.اعتماد به نفس خود را بازیابید. به خودتان متکی باشید و بدانید که رابطه عاطفی شما و همسرتان رابطه ای است که هیچ کس نمی تواند در این حریم خصوصی وارد شود و همسرتان نیز هیچگاه اجازه ورود به هیچ غریبه ای را نخواهد داد.

اگر قربانی حسادت هستید

با اطمینان بخشیدن به طرف مقابلتان و پاسخ به سوال های فرسایشی او می توانید کمک بسیاری به او بکنید. برعکس اگر در برابر سوال های او بی محلی کنید، با این کار به او می فهمانید که او دیگر قدرت خود را از دست داده است؛ در نتیجه با مشکل جدیدی روبرو خواهید شد. خود را مقصر ندانید؛ افراد حسود عادت دارند دیگران را مقصر این حسادت بدانند. در مواجهه با این افراد فقط باید صبور باشید و شرایطی را مهیا کنید که اعتماد اولیه خود را به شما برگردانند. فعالیت هایی را ترتیب دهید که به مشارکت هر دوی شما احتیاج داشته باشد؛ زیرا این دسته از فعالیت ها اعتماد، همبستگی و تفاهم ایجاد می کنند.

اگر نامزدتان از ارتباط شما با دوستان تان ناراضی است، شاید لازم باشد او را بیشتر در روابط خود مشارکت دهید. فرصت آشنایی با دوستان خود را برای همسرتان فراهم آورید. اجازه بدهید همسرتان از نزدیک با دوستان تان آشنا شود. به طور کلی با قرار گرفتن در هر رابطه ای که طرف مقابل شما فردی انعطاف ناپذیر است و احتمال می رود که شما در ارتباط با چنین فردی به دلیل نادیده گرفتن نیازهای طبیعی تان به نوعی انفعال، استیصال و افسردگی مبتلا شوید بهتر است حس خودباوری و اعتماد به نفس را در خود بیدار و بر سر تحقق خواسته های تان ایستادگی کنید

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی هانا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *