خواص : زردآلو Apricot
نام علمی Armeniaca bulgar
زردآلو یكی از خوشمزهترین میوههای فصل تابستان است كه معمولا 2 یا 3
نوع آن در بازار یافت میشود.
یكی از انواع آن شكر پاره است كه همان طور كه از نامش پیداست، طعمی
بسیار شیرین دارد. نوع دیگر آن قیسی است كه به اندازه بقیه انواع زردآلو
فراوانی ندارد ولی خشك شده آن به راحتی میتوان یافت. به طور كلی
زردآلوی خشك شده – یا همان برگه زردآلو – یكی از خوش طعمترین اجزای
آجیل شیرین است.
گیاه شناسی
درخت زرد آلو بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم بصورت وحشی در این
مناطق می روید این درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت .