آخرین خبرها

دستور پخت خورشت قیمه

در این دستور آشپزی مواد لازم و طرز تهیه یکی از خورشتهای خوشمزه ایرانی یعنی خورشت قیمه را قرار داده ایم . با دانشنامه تی تیل برای دستور پخت خورشت قیمه همراه باشید.

قیمه - دستور پخت خورشت قیمه
خورشت قیمه

مواد لازم:برای تهیه خورشت قیمه :

مغز ران گوساله يا گوسفند…………….750 گرم

لپه………………………………………100.گرم

پياز سرخ کرده……………………….2 قاشق غذاخوری

ليموعمانی………………………………4تا 5 عدد

سیب زمینی……………………………..5عدد متوسط

رب گوجه فرنگی………………………دو قاشق سوپخوری

روغن………………………………….به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل………………………………….به مقدار کافی

دستور پخت خورشت قیمه:

برای نهیه خورشت لذیذ قیمه ابتدا پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.

اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.

کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا” جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *