آخرین خبرها

دستور پخت لبو

396611 488 300x225 - دستور پخت لبو

مواد لازم

• 5 عدد چغندر قرمز

• 5 لیوان آب

• 3 قاشق غذاخوری شکر یا نبات

طرز تهیه

1. روی اجاق گاز : چغندرها را خوب بشویید. 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد .)

2. پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

3. طرز پخت لبو در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

منبع : برترین ها

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *