آخرین خبرها

دستور پخت میگو سوخاری

دستور پخت میگو سوخاری –

مواد لازم:

ميگو:500گرم

تخم مرغ: 3عدد

آردسوخاري: به ميزان لازم

بیكينگ پودر يا جوش شيرين:يك قاشق چايخوري

زعفران: كمي

نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه:

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مواد بالا را به غير از آرد سوخاري با هم مخلوط كرده وسپس ميگو رادر آن ريخته وبعد از آن در آرد سوخاري مي غلطانيم دوبار اين عمل را تكرار مي كنيم و سپس در روغن فراوان سرخ مي كنيم.به همراه سسهای مختلف می توان این غذا را سرو کرد.

سرخ شده - دستور پخت میگو سوخاری

منبع:

تی تیل

line127 - دستور پخت میگو سوخاری

روش تهیه 2 :

معمولاً وقتی میگو را سرخ می‌کنیم حجمش کم می‌شود این روش کمک می‌کند تا میگوهای درشت‌تری بر سر سفره داشته باشید.

مواد لازم :

میگو 400 گرم

سیر له شده دو حبه

زعفران و آرد به میزان لازم

ماءالشعیر نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور طبخ :

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.

میگوها را داخل مایه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.

سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می‌کنیم.

منبع: آشپزی ما

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *