آخرین خبرها

دستور پخت کیک یزدی

کیک یزدی یکی از شیرینی های خوشمزه می باشد که در این مطلب قصد داریم به آموزش آن بپردازیم . با دانشنامه تی تیل همراه باشید برای آشنایی با مواد اولیه ئ طرز تهیه کیک یزدی.

یزدی - دستور پخت کیک یزدی
کیک یزدی

مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :

روغن جامد ( به صورت مایع ذوب شده)………………………..150 گرم

تخم مرغ ……………………………..3عدد

نمک میوه……………………………یک قاشق مربا خوری

جوش شیرین………………………….یک قاشق مربا خوری

وانیل………………………………….. یک قاشق مربا خوری

ماست…………………………………….. ۲۰۰ گرم

آرد………………………………………….. ۳۰۰ گرم

پودر شکر…………………………………. ۲۰۰ گرم

کیک یزدی - دستور پخت کیک یزدی
آموزش کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی :

در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا مفتول دستی بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست و وانیل و جوش شیرین و نمک میوه را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنیدسپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.

نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *