آخرین خبرها

دلمه کلم برگ طرحی نو در آشپزی ایرانی

طرز تهیه دلمه کلم برگ

این دلمه را می توانید با سس ماست نیز سرو کنید. برای تهیه سس ماست، ماست چکیده را با جعفری و گشنیز خوب مخلوط می کنیم…

h138h29 300x225 - دلمه کلم برگ طرحی نو در آشپزی ایرانی

 

 

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای آشپزی آکا
برگ کلم 5 عدد بزرگ
برنج پخته یک پیمانه پلوپز
کشمش 2 قاشق غذاخوری
بادام 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
آب مرغ یک فنجان
لپه پخته شده یک پیمانه پلوپز
کره 50 گرم
مواد لازم برای آشپزی آکا

برای سس ماست:
جعفری و گشنیز خرد شده دو پیمانه
ماست چکیده سه چهارم پیمانه

طرز تهیه :
برگ های کلم را داخل آب جوش به مدت 10 دقیقه می جوشانیم .کره را به همراه ، بادام ، کشمش ، رب گوجه فرنگی ، پیاز ، لپه و برنج درون یک تابه تفت می دهیم . مواد را داخل برگ های کلم گذاشته و برگ ها را از اطرف جمع می کنیم . دلمه ها را داخل آب مرغ قرار داده و تا زمانی که آب مرغ کاملا تمام شود ، آنها را می پزیم. سپس دلمه ها را داخل ظرفی چیده و بقیه آب مرغ را روی آنها می ریزیم .
این دلمه را می توانید با سس ماست نیز سرو کنید. برای تهیه سس ماست، ماست چکیده را با جعفری و گشنیز خوب مخلوط می کنیم .

نکات تغذیه ای :
انواع کلم غنی از ویتامینC،A و اسید فولیک هستند و نیز دارای املاحی چون فسفر ، سولفور، کلسیم و سدیم هستند. فولات موجود در کلم برای زنان باردار مفید است و نیز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی می شود.از خواص مهم کلم می توان به ملین بودن آن اشاره کرد که در رفع یبوست موثر است.
همچنین به علت دارا بودن ویتامینC ، بتاکاروتن و ایندول در پیشگیری از سرطان نقش دارد.* تذکر : افرادی که مبتلا به گواتر هستند بایستی از خوردن کلم پرهیز کنند زیرا بعضی از مواد موجود در کلم از جذب ید توسط غده تیروئید جلوگیری می کند.
ویرایش و تلخیص:آکاایران

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *