از علایق من درست کردن سالاد بارهای مختلف در مهمانیها و البته چشیدن انواع جدید اونها هست.
اینبار در تولد آرش (همین چند روز پیش) یکی دومزه جدید رو امتحان کردم و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
اگر رژیم دارید و این پست را خواندید هرچی به من بگویید خودتان هستید
در پستهای قدیمی تر وبلاگ چندتا سالاد موجود هست که در مهمانی تولد آرش هم بود و عکسهاش رو بدلیل تکراری بودن نذاشتم :
سالاد سیب زمینی که اختراع خودمه.
سالاد ماکارونی و
سالاد الویه و سالاد الویه که تقریبا همه بلدند.
و امروز دو نوع سالاد جدید
سالاد فلفل و خیارشور با سس رژیمی:
بسیار خوشمزه و اگر از من می شنوید به مهمونا نگین سسش رژیمیه چون جیک ثانیه ته ظرف بالا میاد ! مگر اینکه از قبل پیش بینی کرده باشید و به اندازه پر کردن دوباره ظرف در یخچال ذخیره داشته باشید.
مواد لازم برای همین ظرفی که می بینید:
فلفل دلمه ای سبز ………………………….. یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز ………………………… یک عدد متوسط
خیار شور متوسط …………………………. حدودا ده عدد
پیاز متوسط ……………………………….. نصف پیاز
کالباس لیونر ……………………………… 4 سانتی متر از یک رول کوچک
هویج درشت آب پز ……………………… یک عدد
مغز وسط کرفس ………………………. دو سه شاخه
برای سس سالاد :
ماست کم چرب …………. یک لیوان ترجیحا آب گرفته
خردل ……………………… دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید و آبلیمو طبق ذائقه
طرز تهیه :
همه مواد را به خلالهای باریک ببرید. بدیهی است که برشهای یکدست زیبایی بیشتری به سالاد شما می دهد. من حدود قد برشها را چهار سانتی متر در نظر گرفتم.
خوبی سالاد ماکارونی یا الویه در کنار این سالاد این است که تکه های کج و کوله را نگینی کرده به مصرف آن می رسانیم و فقط تکه های یکدست را در این یکی سالاد بار می زنیم!
مواد سس را مخلوط کنید و به سبزیجات خرد شده اضافه کنید و در ظرف در بسته یکی دوساعت بگذارید در یخچال بماند.
وقتی میگم ظرف دربسته به حرف گوش کنید والا همه مواد داخل یخچالتان بوی عطر آنرا به خودش می گیرد
سالاد دوم : سالاد ذرت و لوبیا و خیارشور
مواد لازم :
خیارشور
کنسرو لوبیا
کنسرو ذرت شیرین
سویا سس
آبلیمو
بازهم پنج شش خیارشور را خلالی خرد کرده و در آب سرد بریزید تا نمک آن گرفته شود. اگر لازم بود چندبار آب آنرا عوض کنید.
یک عدد کنسرو ذرت شیرین و یک عدد کنسرو لوبیا را باز کرده آب کنسرو را جدا کنید. همینکه لوبیا را از سس جدا کنید کافی است و نیازی به آب گرفتن روی لوبیا برای شستن سس نیست.مواد را با خیارشورها قاطی کرده و سه چهار قاشق سویا سس و دو قاشق آبلیمو روی آن بریزید. اگر سویا سس بی نمک گیرتان بیاید مقدار سویا سس بیشتر خوشمزه تر هم هست اما مال من نمک داشت. کمی فلفل قرمز مطابق ذائقه اضافه کنید و برای یکی دوساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا بوی مواد به خورد هم برود. این یکی خیلی مورد استقبال واقع شد و همه دنبال فرمولاسیونش بودند و صد البته که من به وبلاگ پاسشان دادم. بین خودمان باشد از ترس همانها هم سریع دستورش را آپ کردم که نگویند خسیس است
سالاد سوم : ماست و کرفس
ترکیبات :
ماست چکیده موسیر دار + ماست تازه (یعنی نه سفت باشد و نه شل)
مغز کرفس نگینی ریز خرد شده
یک عدد خیار نگینی ریز خرد شده با پوست
نمک و فلفل سیاه
نکته : در یک هتل در این ترکیب کمی هم دلال زده بود که جالب بود.
این ماست را با چیپس نخورید چون سیر نمی شوید