آخرین خبرها

ساندویچ مرغ در فر

ساندویچ مرغ در فر: یکی از انواع ساندویچهای خوشمزه قطعا ساندویچ مرغ می باشد . برای تهیه ساندویچ مرغ که درآن از موادی چون گوجه فرنگی فلفل سبز و تخم مرغ و …میباشد با دانشنامه تی تیل همراه باشید .

مرغ در فر1 - ساندویچ مرغ در فر
ساندویچ مرغ در فر

ساندویچ مرغ در فر

 مواد لازم برای ساندویچ مرغ در فر

مرغ پخته شده=1 عدد

گوجه فرنگی=1 عدد بزرگ

پیاز=1 عدد

فلفل سبز تند=1 عدد

فلفل سیاه،نمک و زردچوبه =1 قاشق مرباخوری

کره یا روغن =2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ =1 عدد

مایونز= به مقدار لازم

نان تست=1 بسته

سس بشامل

طرز تهیه ساندویچ مرغ در فر

ابتدا استخوانهای مرغ را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم. پیاز را خورد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. گوجه فرنگی را به تکه های کوچک خرد می کنیم و همراه با پیاز کمی تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ذوب شود.

بعد مرغ را به آن اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود و ادویه می زنیم. نان های تست را از داخل چرب می کنیم و سپس در فر می گذاریم طوریکه بین نانها فاصله نباشد. سپس مخلوط مرغ را روی آن می ریزیم. سپس یک طرف نانهای باقیمانده را به سس مایونز آغشته کرده و طرف سسی را روی مخلوط مرغ می گذاریم تا تمام سطح آنرا بپوشاند. بشامل را روی آن بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید طوریکه تمام سطح نانها را بپوشاند. تخم مرغ زده شده را هم روی آن بریزید. سینی را در فر که قبلا گرم کرده ایم با 170 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا روی آن طلایی رنگ شود. سپس آن را به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم.

طرز تهیه سس

مواد لازم:

آب=3 لیوان

پودر شیر=4 قاشق غذاخوری

نشاسته=1 قاشق غذاخوری

آرد سفید=3 قاشق غذاخوری

روغن=3 قاشق غذاخوری

طعم دهنده مگی=1 مکعب

پنیر مثلثی=2 عدد

پنیر چدار=کمی

روغن غذا=1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس ساندویچ مرغ در فر :

تمام مواد را در مخلوط کن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد بدست آمده را در ماهیتابه می ریزیم و روی اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم و هم می زنیم تا مواد کمی غلیظ شود. غلظت سس بدست آمده باید مثل سس مایونز باشد.

منبع : دانشنامه تی تیل , ساندویچ مرغ در فر

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *