ظاهرا به اندازه تعداد انسانها راه برای درست کردن سوپ سفید وجود دارد.این سوپ اگر خوب از آب دربیاد بسیار خوشمزه خواهد بود.به طوریکه بعضیها قید غذا را می زنند و خودشان را در سوپ سفید غرق می کنند.
مدت زمان آماده سازی:40دقیقه
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
آب مرغ 2 لیتر
جو پرک:یک پیمانه خیسانده.
قارچ 4 الی 5 عدد ورقه شده
هویج :یک عدد رنده شده
جعفری ساطوری شده:یک قاشق غذا خوری
آرد:2 قاشق غذا خوری
کره :40گرم
شیر :150 میلی لیتر
خامه :150 میلی لیتر
قرص عصاره بره:یک عدد (اختیاری)
نمک و فلفل :به میزان لازم
روش تهــــــــــیه
کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط آب کنید ,هنگامیکه روی ان کف کرد و کره شفاف شد,آرد را اضافه کرده و 30ثانیه تفت دهید,سپس شیر و خامه را اضافه کرده و دائم آنرا بهم بزنید تا ته نگیرد و به ضخامت ماست دراید ؛قبل از غلیظ شدن نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و سس را کنار بگذارید .
آب مرغ را جوش اورید ,سپس شعله را کم کرده و هویج و جو پرک ابکش شده را درآن بریزید و با در بسته 20دقیقه بپزید.
سس سفید را همراه با قارچ به سوپ اضافه کرده و مخلوط کنید.
قرص عصاره بره را هم پودر کرده و داخل ان بریزید .نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و 10دقیقه انرا بپزید.هنگام سرو جعفری را درون سوپ بریزید.
نکته ها:
1-از آب مرغ طبیعی اضافه کرده و در صورت تمایل کمی مرغ ریش ریش شده به ان اضافه کنید .
2-بزرگان و قدمای اشپزی می گویند ؛”سوپ سفید روس جعفری ندارد ولی شما بریزید و لذتش را ببرید,اندکی آبلیمو هم فراموش نشود.
گروه نرم افزاری تـی تیـــــــل