آخرین خبرها

سوپ سفید روس

waith soup 200x100 - سوپ سفید روسظاهرا به اندازه تعداد انسانها راه برای درست کردن سوپ سفید وجود دارد.این سوپ اگر خوب از آب دربیاد بسیار خوشمزه خواهد بود.به طوریکه بعضیها قید غذا را می زنند و خودشان را در سوپ سفید غرق می کنند.

مدت زمان آماده سازی:40دقیقه

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

آب مرغ 2 لیتر

جو پرک:یک پیمانه خیسانده.

قارچ 4 الی 5 عدد ورقه شده

هویج :یک عدد رنده شده

جعفری ساطوری شده:یک قاشق غذا خوری

آرد:2 قاشق غذا خوری

کره :40گرم

شیر :150 میلی لیتر

خامه :150 میلی لیتر

قرص عصاره بره:یک عدد (اختیاری)

نمک و فلفل :به میزان لازم

روش تهــــــــــیه

کره را در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط آب کنید ,هنگامیکه روی ان کف کرد و کره شفاف شد,آرد را اضافه کرده و 30ثانیه تفت دهید,سپس شیر و خامه را اضافه کرده و دائم آنرا بهم بزنید تا ته نگیرد و به ضخامت ماست دراید ؛قبل از غلیظ شدن نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و سس را کنار بگذارید .

آب مرغ را جوش اورید ,سپس شعله را کم کرده و هویج و جو پرک ابکش شده را درآن بریزید و با در بسته 20دقیقه بپزید.

سس سفید را همراه با قارچ به سوپ اضافه کرده و مخلوط کنید.

قرص عصاره بره را هم پودر کرده و داخل ان بریزید .نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و 10دقیقه انرا بپزید.هنگام سرو جعفری را درون سوپ بریزید.

نکته ها:

1-از آب مرغ طبیعی اضافه کرده و در صورت تمایل کمی مرغ ریش ریش شده به ان اضافه کنید .

2-بزرگان و قدمای اشپزی می گویند ؛”سوپ سفید روس جعفری ندارد ولی شما بریزید و لذتش را ببرید,اندکی آبلیمو هم فراموش نشود.

گروه نرم افزاری تـی تیـــــــل

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *