آخرین خبرها

شیرینی شکری

شیرینی شکری یک شیرینی ساده برا یپخت می باشد مواد اولیه شیرینی شکری را آماده نمایید و دستور پخت را از دانشنامه تی تیل ملاحظه فرمایید . و بعد از پخت نظر یا پیشنهاد خود را با ما در میان بگذارید .

مواد لازم برای شیرینی شکری :

روغن شیرینی پزی ………………………………دو سوم پیمانه

کره………………………………………………… دو سوم پیمانه

شکر ………………………………………………یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین

تخم مرغ……………………………………….. ۲ عدد

وانیل ………………………………………….۲ قاشق چای خوری

آرد………………………………………….. سه و نیم پیمانه

بیکینگ پودر…………………………………. ۲ قاشق چای خوری

نمک ………………………………………..۱ قاشق چای خوری

روش تهیه شیرینی شکری :

شکری - شیرینی شکری
شیرینی شکری

* دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.

* کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.

* ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

* از خمیر مهیا شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ‌ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.

* شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن‌ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *