آخرین خبرها

طرزتهیه باقالی پلو با گوشت گردن

201311913291450a 300x2121 300x212 - طرزتهیه باقالی پلو با گوشت گردن

مواد لازم جهت 4 نفر :
برنج                                   4 پیمانه
گردن گوسفند با استخوان             2 کیلوگرم
باقلا پاک کرده                        500 گرم
پیاز داغ                               3 ق غ
شوید خرد شده تازه                   یک پیمانه
نمک و فلفل                            به میزان لازم
زعفران دم کرده                      یک ق غ
آبلیمو                                   به میزان لازم
روغن                                  4 ق غ

به گردن گوسفند نمک و فلفل بزنید.سپس در قابلمه ای روغن بریزد و گردن را در آن سرخ کنید. پیاز داغ را با 3 لیوان آب به گردن اضافه کنید و با شعله ملایم میگذاریم تا گردن بپزه و پس از پخت به آن زعفران و آبلیمو اضافه کنید و بعد نمک و فلفل را بچشید و اندازه کنید.

برای درست کردن باقلاپلو، برنج را بشورید و به همراه دو قاشق غذاخوری نمک به مدت 2 ساعت خیس کنید. آب را داخل قابلمه ای به جوش بیارید و آب شور برنج را خالی کنید و یکبار با آب سرد برنج را بشورید و سپس برنج را به همراه باقلا داخل آب جوش بریزید و مخلوط کنید و پس از اینکه دوباره جوش آمد به آرامی برنج را هم بزنید و شوید تازه را اضافه کنید.بعد از اینکه برنج نیم پز شد برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.

اگر از شوید خشک استفاده میکنید باید الان پس از آبکش کردن برنج، شوید را لابلای برنج بدید. داخل قابلمه روغن یا کره و کمی زردچوبه بریزید و برنج را به قابلمه منتقل کنید و دور آن را جمع کنید، شعله را زیاد کنید و در قابلمه را ببندید تا برنج عرق کنه و بخار آن بالا بیاد.سپس روی برنج کمی روغن یا کره با زعفران داده و دم کنی را بگذارید و شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.
برای ته دیگ، میتونید از سیب زمینی، کاهو، نان و کدوسبز استفاده کنید.
باقلا پلو را میتونید با مرغ، ماهیچه، ماهی و کوکوسبزی سرو کنید ولی این مدلم حتما امتحان کنید.

منبع : آکا ایران

3/5 - (2 امتیاز)
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *