آخرین خبرها

طرز تهیه آش شله مشهدی

ramadan 300x200 - طرز تهیه آش شله مشهدی

مواد لازم برای آش شله مشهدی :
گوشت گوسفند : 500 گرم
بلغور گندم : 1 لیوان
برنج : ½ لیوان
باقلا : ½ لیوان
نخود : ½ لیوان
لوبیا قرمز : ½ لیوان
لوبیا سفید : ½ لیوان
لوبیا چیتی : ½ لیوان
خورشت قیمه آماده : 2 لیوان
پیاز : 5 عدد
روغن : 5 قاشق غذاخوری
دارچین و نمک و فلفل : مقدار لازم
طرز تهیه آش شله مشهدی :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.

گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.

در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *