مواد لازم:
• برنج = 500 گرم
• آلبالو و شکر = از هر کدام یك كیلوگرم
• مرغ=750 گرم یا یك كیلوگرم
• زعفران ساییدهشده =دو قاشق مرباخوری
• روغن =200 گرم
• خلال پسته و بادام = از هر كدام 50 گرم
• نمک و زردچوبه = به میزان لازم
طرزتهیه آلبالو پلو:
ابتدا شكر را روی آلبالوهای تمیز و هسته گرفته شده ریخته و میگذاریم یكساعت در ظرفی دردار در دمای آشپزخانه بماند، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده تا كاملا قوام بیاید و غلیظ شود. برنجی را كه قبلا خیس كردهایم آبكش میكنیم و زمان دمكردن یك مقدار برنج و مقداری از مربای آلبالو میریزیم (به صورت مرحلهای ریخته تا مواد تمام شود). مرغ را در قابلمهای دیگر با پیاز، كمی نمك، زردچوبه و كمی زعفران میگذاریم بپزد تا آبش تمام شود. بعد از اینكه برنج پخته شد هنگام سرو برنج را در دیس كشیده و مقداری از شربت آلبالو را كه كنار گذاشتهایم روی برنج ریخته و از خلال پسته و بادام برای تزیین استفاده میكنیم و مرغها را در ظرف دیگر یا دور برنج گذاشته و سرو میكنیم.
منبع : آلامتو