آخرین خبرها

طرز تهیه آلبالو پلو

Cherries 300x154 - طرز تهیه آلبالو پلو

مواد لازم:
• برنج = 500 گرم
• آلبالو و شکر = از هر کدام یك كیلوگرم
• مرغ=750 گرم یا یك كیلوگرم
• زعفران ساییده‌شده =دو قاشق مرباخوری
• روغن =200 گرم
• خلال پسته و بادام = از هر كدام 50 گرم
• نمک و زردچوبه = به میزان لازم

طرزتهیه آلبالو پلو:
ابتدا شكر را روی آلبالوهای تمیز و هسته گرفته شده ریخته و می‌گذاریم یك‌ساعت در ظرفی دردار در دمای آشپزخانه بماند، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده تا كاملا قوام بیاید و غلیظ شود. برنجی را كه قبلا خیس كرده‌ایم آبكش می‌كنیم و زمان دم‌كردن یك مقدار برنج و مقداری از مربای آلبالو می‌ریزیم (به صورت مرحله‌ای ریخته تا مواد تمام شود). مرغ را در قابلمه‌ای دیگر با پیاز، كمی نمك، زردچوبه و كمی زعفران می‌گذاریم بپزد تا آبش تمام شود. بعد از این‌كه برنج پخته شد هنگام سرو برنج را در دیس كشیده و مقداری از شربت آلبالو را كه كنار گذاشته‌ایم روی برنج ریخته و از خلال پسته و بادام برای تزیین استفاده می‌كنیم و مرغ‌ها را در ظرف دیگر یا دور برنج گذاشته و سرو می‌كنیم.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *