آخرین خبرها

طرز تهیه املت تن ماهی

طرز تهیه املت تن ماهی – مواد لازم برای 5-4 نفر :
یك قوطی
تن ماهی جنوب
3 عدد
گوجه فرنگی متوسط
3 قاشق غذاخوری
روغن مایع
یك عدد
پیاز متوسط رنده شده
4عدد
تخم مرغ
3-2 حبه
سیر
به مقدار كافی
نمك و فلفل

تن ماهی - طرز تهیه املت تن ماهیطرز تهیه املت تن ماهی:

روغن را در ماهیتابه داغ كرده، پیاز را كمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریك درآورده، با پیاز كمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج كنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمك و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد كافی نمك دارد، در پاشیدن نمك احتیاط كنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یكی یكی روی آن بشكنید.
روی تخم مرغ كمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینكه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.
نكات تغذیه ای :
تن ماهی به عنوان یك غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و كلسیم می باشد.
این املت در كل دارای 1133 كالری می باشد كه اگر توسط 4 تا 5 نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی 252 كالری خواهد بود.

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی vahid ezati

دوست دارم دارم تا تمام چیزی را که می دانم در اختیار بازدید کنندگان وب سایت قرار دهم پیشنهادات و انتقادات شما بنده را خوشحال می کند

یک نظر

  1. گوجه فرنگی باعث تشدید بوی ماهی شده و معمولا خیلیها این طعم را دوست ندارند . به جای اضافه کردن این همه موادر به آب لیموی تازه، کره و تخم مرغ بسنده کنید به نتیجه مطلوبی میرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *