آخرین خبرها

طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر با سوسیس، سیب و کرن‌بری

بوقلمون شکم‌پر با سوسیس، سیب و کرن‌بری

Awesome Sausage Apple and Cranberry Stuffing - طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر با سوسیس، سیب و کرن‌بری

این مواد برای داخل شکم بوقلمون عالیست! بسیار خوشمزه و کاملا تر وتازه. در این دستور پخت به یک بوقلمون ۴ تا ۵ کیلویی (برای ۶ نفر) نیاز داریم. شما می‌توانید میوه‌های خشک دیگر را جایگزین کرن‌بری کنید.

مواد لازم مخصوص ۱۰ نفر:
۱و ½ فنجان نان کامل گندم مکعبی خرد شده
۳و ¾ فنجان نان سفید مکعبی خرد شده
۴۵۰ گرم سوسیس بوقلمون
۱ فنجان پیاز ریز خرد شده
¾ فنجان کرفس ریز خرد شده
۲ و ½ قاشق چای‌خوری مریم‌گلی خشک شده
۱ و ½ قاشق چای‌خوری رزماری خشک شده
½ قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده
۱ عدد سیب زرد، بدون هسته و ریز خردشده
¾ فنجان کرن‌بری خشک شده
¹⁄³ فنجان جعفری تازه، خرد شده
۱ عدد جگر پخته بوقلمون، ریز خرد شده
¾ فنجان آب گوشت بوقلمون
۴ قاشق سوپ‌خوری کره ذوب شده، بدون نمک
آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه

پخت: ۲۵ دقیقه

آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه

WWW.ALAMTO.COM مجله آشپزی آلامتو

طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معدل ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. بر روی یک کاغذ روغنی مخصوص فر، مکعب‌های خرد شده از نان کامل گندم و نان سفید را پخش کنید. اجازه دهید بین ۵ تا ۷ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، بماند یا تا زمانی که تست شوند. نان‌های تست شده را به کاسه‌ای بزرگ منتقل کنید.

در ماهی‌تابه‌ای بزرگ، سوسیس و پیاز را ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید، آنها را تفت دهید و هم بزنید تا در نهایت به رنگ قهوه‌ای دربیایند. کرفس، مریم گلی، رزماری و آویشن را اضافه کنید؛ همه مواد را خوب تفت دهید وبه مدت ۲ دقیقه اجازه دهید بپزند تا همه چاشنی‌ها به خورد مواد بروند.

مواد آماده شده که مخلوطی از سوسیس و مواد دیگر بود را روی نان‌های درون کاسه بریزید. با سیب‌های خرد شده، کرن‌بری‌های خشک، جعفری و جگر مخلوط کنید. آب گوشت بوقلمون و کره ذوب شده را روی آنها بریزید تا نمناک شوند، سپس به آرامی هم بزنید. مواد را با قاشق برداشته و درون شکم بوقلمون بریزید تا پر شود.

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *