آخرین خبرها

طرز تهیه ترشی انبه

8fv58ztmpmfhmez5gf0d 300x167 - طرز تهیه ترشی انبه

مواد لازم:

انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود)  ۲ فنجان
آنغوزه  نصف قاشق چایخوری
زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری
دانه رازیانه بو داده ۲ قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز بو داده ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
روغن خردل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی انبه :

ابتدا انبه ها را با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.
بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

ترشی شما حاضر است، می توانید فورا سرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

نکته :

ترشی انبه فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.

منبع : پرشین وی

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *