مواد لازم
بلدرچين= 1200 گرم
آب ليمو ترش =5/2 فنجان
پياز =خام خلال شده 3عدد
زغفران =مقداري
روغن= زيتون نصف فنجان
كرفس خرد شده =مقداري
فلفل نمك= مقداري
طرز تهيه :
بلدرچين را بعد از تميز كردن با 2 تا 3 ليوان آب ، يكي دو عدد پياز خرد كرده و يكي دو برگ ساق كرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز شود و آب آن به خودش برود و سسي از روغن زيتون با كره آب كرده و آب ليمو نمك فلفل را آماده ميكنيم و بلدرچين را در سس ميخوابانيم و بعد مثل كباب جوجه به سيخ ميكشيم و روي حرارت ملايم كباب ميكنيم. بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس كره با آب ليمو بدهيد تا كاملا كباب پخته و برشته شود.
منبع : آلامتو