آخرین خبرها

طرز تهیه خوراک مرغ هندی با سس گوجه

خوراک مرغ هندی با سس گوجه

تکه‌های مرغ را با ادویه‌های خوش عطر و بو مانند زردچوبه، هل و میخک مخلوط کنید، سپس در سس گوجه‌فرنگی بجوشانید. این غذای محبوب خانواده‌هاست. من حتی گاهی این غذای مختصر را برای مهمانان به عنوان عصرانه سرو می‌کنم. همه درباره طرز تهیه آن از من سوال می‌کنند. خوراکیست که فرایند پختی بسیار ملایمی دارد. پس ما همراه شوید با این دستور آشپزی خوشمزه و مقوی.

Indian Tomato Chicken - طرز تهیه خوراک مرغ هندی با سس گوجه

 

مواد لازم:
۱ عدد پیاز بزرگ، خردشده
۴ حبه سیر، خردشده
۱ تکه زنجبیل تازه
۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
قاشق چایخوری پودر هل ½
۱ تکه (۳ سانت) چوب دارچین
¼ قاشق چایخوری پودر میخک
۲ عدد برگ بو
¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
۶ تکه ران مرغ، بدون پوست
۱ قوطی (۴۵۵ گرم) گوجه‌فرنگی پوست کنده، خردشده
طرز تهیه:
پیاز، سیر و زنجبیل را درون غذاساز ریخته و هم بزنید تا نرم شوند. روغن را در قابلمه‌ای بزرگ بر روی حرارت ملایم گرم نمائید، سپس مخلوط سیر و پیاز و زنجبیل که خمیری شکل شده را درون روغن ریخته به مدت ۱۰ دقیقه دائما هم بزنید تا سرخ شوند.
زیره‌سبز، زردچوبه، نمک، دارچین، میخک و جوز هندی را به آنها اضافه نمائید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید و کاملا سرخ نمائید. تکه‌های مرغ را درون قابلمه ریخته و همه مواد را با مرغ خوب مخلوط کنید تا ادویه‌ها به خوبی با مرغ ترکیب شوند.
دوباره به مدت ۴ دقیقه سرخ نمائید، سپس گوجه‌ها را روی آن ریخته و هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید بین ۱ تا ۲ ساعت جوش بخورند یا مادامی که روغن از آب مواد جدا شود (روغن بیاندازد). هر از گاهی مواد را هم بزنید. (توجه داشته باشید که اگر درب ظرف را نگذارید، آب غذا کشیده شده و سس آن غلیظ می‌شود؛ یا به آن آب بیافزائید یا درب ظرف را بگذارید.)

منبع : آلامتو

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی صادق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *