آخرین خبرها

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال

در این مطلب آموزش تهیه یک نوع دسر دیگر به نام دسر فرو ماژپرتقال را قار داده ایم . موادی که در این دستور آماده است برای تقریبا 5 الی 6 نفر می باشد .

فروماژپرتقال - طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال
دسر فروماژپرتقال

مواد لازم برای تهیه دسر فرماژپرتقال

زرده تخم‌مرغ……………………….4 عدد

شكر………………………………… یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل……………………………….. یك چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال……………………………. 5پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه………………………. یك پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم……………………….. 4 ورق

رنده پوست پرتقال…………………………….. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر فرماژپرتقال

زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.

منبع: jamejamonline.ir

Rate this post
نت های پیانو نت های ویولن نت های سنتور نت های گیتار

درباره‌ی Vahid Ezati

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *