در این مطلب آموزش تهیه یک نوع دسر دیگر به نام دسر فرو ماژپرتقال را قار داده ایم . موادی که در این دستور آماده است برای تقریبا 5 الی 6 نفر می باشد .
مواد لازم برای تهیه دسر فرماژپرتقال
زرده تخممرغ……………………….4 عدد
شكر………………………………… یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل……………………………….. یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال……………………………. 5پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه………………………. یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم……………………….. 4 ورق
رنده پوست پرتقال…………………………….. نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر فرماژپرتقال
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.
منبع: jamejamonline.ir