مواد لازم:
گوشت گوساله 200 گرم
روغن يا کره ربع پيمانه
پياز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوري
فلفل سياه نصف قاشق چايخوري
سبزي دلمه خرد شده 100 گرم
رب گوجهفرنگي نصف قاشق چايخوري
نمک 1 قاشق چايخوري
آبليمو 3 تا 4 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق سوپخوري
برنج ثلث پيمانه
آب گوشت يا آب 1 پيمانه
پياز درشت 3 تا 4 عدد
آب براي پخت دلمه 2 پيمانه
طرز تهيه :
گوشت را بسيار ريز خرد کنيد. کره را در تابهاي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. گوشت را با کره تفت دهيد. سپس پياز سرخ شده، و فلفل را بيفزاييد و کمي تفت دهيد و سبزي دلمه و رب گوجهفرنگي را هم اضافه کنيد و خوب تفت دهيد. در آخر، نمک، آب ليمو و شکر را نيز بيفزاييد و پس از يکي دو تفت برنج شسته شده و خيس کرده را همراه يک پيمانه آب گوشت به مواد بيفزاييد و اجازه دهيد مايه با در بسته و حرارت ملايم بجوشد و آب آن کشيده شود.پيازها را پوست بکنيد و داخل آن را خوب خالي کنيد. سپس با مايه گوشت داخل آن را پر کنيد. همين طور ميتوانيد پيازها را از وسط طوري قاچ کنيد که برش چاقوي شما به انتهاي پياز نرسد واين پياز را داخل آب جوش بيندازيد تا بپزد و نرم شود.سپس آن را لايهلايه کنيد و کمي از مايه گوشتي داخل آن بريزيد و آن را بپيچيد و داخل قابلمه بچينيد. در هر دو صورت 2 پيمانه آب روي پيازها بريزيد و در ظرف را بگذاريد و پيازها را يک ساعت با حرارت ملايم بپزيد.
منبع : آلامتو